Om FLAT®-Teknologin

Från början en australisk uppfinning som har tagit världen med storm. Teknologin används i restauranger, barer och caféer i över 40 länder och har vunnit flera internationella priser för sin konstruktion.

Enkelt förklarat, stabiliserar sig bordet automatiskt efter underlaget på en bråkdel av en sekund. Designen möjliggör även perfekt linjering av flera bord med ett enkelt handgrepp. Alla delar är integrerade i konstruktionen, så du behöver inga specialverktyg. Allt detta paketerat i en modern design som passar i alla lokaler. Systemet har testats under många år och håller mycket hög kvalitet. FLAT®-teknologin säljs normalt sett endast som kompletta bord med integrerad funktionalitet.

FLAT®-teknologin

Så funkar FLAT®

1 GÄNGSTÅNGEN
En hållbar gängstång håller ihop konstruktionen ordentligt.

2 TOPPLATTAN
Den solida topplattan ger ett stabilt stöd för bordsskivan.

3 PELAREN
Designad för kraftiga påfrestningar och skapar stabilitet.

4 FOTEN
Foten i gjutjärn håller mycket hög kvalitet.

5 INTEGRERAD FLAT®-TEKNOLOGI
Den unika teknologin smälter snyggt in i den övriga designen. Här jobbar hydrauliken med automatik.

Tydliga fördelar med stadigare bord

Den som provar FLAT®-teknologin inser ganska snabbt att en så liten detalj som ett stadigt bord skapar en mycket bättre kundupplevelse på en restaurang eller ett café. Vi har till och med användare som har räknat ut hur mycket pengar de kan tjäna på denna positiva kundupplevelse. Så tveka inte, ge dina kunder en stadig upplevelse redan idag.

Det integrerade systemet ger dig också stor frihet att skapa olika typer av sittningar utan skarvar mellan borden. FLAT®-teknologin möjliggör perfekt linjering av flera olika bord. Perfekt vid möblering för julbord och andra större sittningar.

Nordiska återförsäljare

Interior Design Collection är nordisk återförsäljare av FLAT®-teknologin och erbjuder alla FLAT-produkter via flattable.se. Vill du veta mer eller få ett prisförslag? Tveka inte att kontakta oss. Nöj dig inte med ostadiga bord.

Kontakt

0920-22 01 01

info@interiordesign.se